El maridatge es farà amb productes del territori amb finalitat solidària

El projecte, que pren el nom d’Enhotels, es durà a terme durant els dijous dels mesos de novembre i desembre i la recaptació es destinarà íntegrament al Centre d’Educació Especial Montserrat Montero.

Enhotels és un projecte impulsat per l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental i que compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Oriental, el Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella i el Consell Regulador de la DO Alella amb l’objectiu de promocionar els hotels i els seus restaurants a través de la cultura vitivinícola del territori de la DO Alella.

La iniciativa consisteix a fer un tast de cinc vins de la DO Alella maridats amb productes de proximitat. Les sessions estaran conduïdes per un professional que s’encarregarà de donar a conèixer el producte i el lligam amb el territori de manera amena i propera, ja que s’adrecen a un públic de proximitat de perfil generalista, no necessàriament iniciat en el tast de vins, però sí interessat a conèixer-los i a gaudir-ne amb activitats diferents.

Aquesta edició compta amb la participació de sis hotels: el Balneari Termes Victòria, l’Hotel Augusta Vallès, l’Hotel Edelweiss, l’Hotel Granollers, l’Hotel Ibis Montmeló Granollers i l’Hotel Molí de la Torre. A més de l’activitat pròpiament dita, els establiments sortejaran entre els assistents diverses experiències, com ara un esmorzar de forquilla, una estada a l’hotel o un tractament a les instal·lacions d’Spa, entre d’altres.

Els tastos tindran lloc tots els dijous de novembre (dies 4, 11, 18 i 25) i els dos primers dijous de desembre (dies 2 i 9). Totes les sessions seran diferents, es faran a les 19 h i estaran limitades a un màxim de 15 persones.

Finalitat solidària

El preu general de cada tast serà de 10 euros. Hi haurà un descompte de 2 euros si les sessions es compren coincidint amb la seva presentació en societat, que anirà del 20 d’octubre a les 12 h fins a l’endemà, dia 21, a les 12 h. També existirà un preu especial de 36 euros per la compra del paquet sencer en els sis hotels.

Totes les entrades es podran adquirir a www.enhotelsdoalella.cat

La recaptació que se n’obtingui es destinarà íntegrament a una finalitat social. En aquesta primera edició, la institució beneficiària serà l’escola Montserrat Montero, un centre d’educació especial ubicat a Granollers que des del 1978 atén alumnes d’entre 3 i 20 anys amb discapacitat intel·lectual mitjançant el suport per a la seva inclusió en l’escola ordinària i oferint acompanyament, assessorament i formació als professionals que atenen aquests infants.

Podeu trobar més informació a https://www.granollers.cat/montserratmontero/

 

Maridatges

Hotel Molí de la Torre

4 de novembre

Tast de formatges de la formatgeria La Cleda amb fruits secs garapinyats de Garapinyades Can Faba maridat amb dos vins blancs, un de negre, un escumós i un generós.

 

Hotel Boutique Edelweiss

11 de novembre

Tast d’embotits de Carns Asturgó maridat amb dos vins blancs, dos de negres i un escumós.

 

Balneari Termes Victòria

18 de novembre

Tast de fumats Carpier maridats amb un vi blanc, un de rosat, un de negre, un escumós i un dolç generós.

 

Hotel Ibis Montmeló Granollers

25 de novembre

Tast de formatges de la Formatgeria del Montseny amb melmelades de Melmelades Catot maridat amb dos vins blancs, un de rosat, un de negre i un escumós.

 

Hotel Granollers

2 de desembre

Tast de carns i embotits de Carns Asturgó maridat amb dos vins blancs, un rosat i dos vins negres.

 

Hotel Augusta Vallès

9 de desembre

Tast de pastisseria de Vallflorida Xocolaters maridat amb un vi blanc, un de negre, un escumós i un dolç generós.

 

Contactes

Associació d’Hotels del Vallès Oriental

93 860 47 00

www.hvo.cat

presidencia@hvo.cat

  

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Turisme Vallès

93 860 07 02

www.turismevalles.com

turisme@vallesoriental.cat

 

Consorci de Promoció Enoturística del Territori DO Alella

93 555 63 53

www.enoturismedoalella.cat

info@enoturismedoalella.cat

 

Consell Regulador de la Denominació d’Origen Alella

93 555 91 53

www.doalella.org

doalella@doalella.org