Benvinguda Presidenta:

Benvolguts/des:

M’adreço a tots vosaltres per comunicar que amb molta ilusió, tinc l’honor d’haver estat escollida Presidenta de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental HVO, com a successora del Sr. Enric Gisbert, al que agraeixo sincerament la seva tasca realitzada en benefici del nostre sector.

En aquesta etapa, vull continuar en la mateixa línea portada a terme fins ara i poder unir objectius i forces, fent del futur d’aquest sector, quelcom molt fort que defensi els interessos dels hotels i de més de 500 treballadors, a més de crear dinàmiques de sinergia amb altres sectors i empreses.

El reconeixement i defensa del sector, com a motor i pilar bàsic de l’economia del Vallès Oriental, neix doncs amb l’objectiu de tenir una sola veu, per a un sector que necessita fer-se visible, per poder arrelar per sempre més en aquest territori.

Som un sector relativament jove a la comarca amb uns 30 anys d’història, excepcions a part però que estem segurs que amb el vostre recolzament, serem capaços de ser cabdals en la consolidació del territori al que representem.

Sílvia Brunet Duran

Presidenta HVO